Anderagout med mos

Anderagout med mos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bagekartofler
1 tsk.havsalt
1 dl.letmælk
1 andebryst
4 skiver røget mørbrad i tynde strimler
3 dl.tranebær
1 stk.reven gulerod
2 stk.fintsnittede bladselleri
1 stk.fintrevet æble
1 dl.soya
 
Opskrift:
Kartoflerne koges og moses. Spædes med lidt mælk og smages til med salt. Ragouten laves i godt tid inden og småsimrer indtil servering. Kødet brunes i en tør gryde, og resten af ingredienserne, undtagen tranebær, til sættes. Retten småsimrer i ca. 1 time - kødet skal kun lige være dækket af vand, der spædes til efter behov. ca ti min. før servering tilsættes tranebær i gryden. Serveres med mos og evt. sennep, rå ribs





karakterer:
Opskriften er vist 21960 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu