Hjerteragout med skalotteløg

Hjerteragout med skalotteløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 svinehjerter
 salt
 rigelig friskkværnet sort peber
50 g.smør
12 skalotteløg
8 gulerødder
1 laurbærblad
2 spsk.hvedemel
8 dl.vand
 lidtkulør
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Skær hjerterne i kvarte og fjern sener og blod, skyl dem godt. Skær dem så i terninger. Krydr dem med salt og peber og brun dem i det meget varme smør. Når de er smukt brune, drysses melet over. De pillede løg kommes i sammen med de skiveskårne gulerødder. Lad det riste lidt med under omrøring, tilsæt laurbærbladet og hæld vandet over. Bring det i kog og lad det koge sagte i 1 time. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør.

Drys den hakkede persille over og giv en god kartoffelmos til.





karakterer:
Opskriften er vist 25651 gange,
og udskrevet 690 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu