Kold rødbedesuppe

Kold rødbedesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Kolde supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandKilde : Kræftens Bekæmpelse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 grofthakket løg
2 grofthakkede stilke bladselleri
1 spsk.olivenolie
8 dl.hønsebouillon
2 store kogte/bagte rødbeder i store tern
 Laurbærblad
 Timian
0.25 appelsin Revet skal heraf
3 appelsiner saft heraf
 
 Tilbehør:
50 g.mandler
1 bdt.hakket persille
 Brød
 
Opskrift:
Sauter løg og bladselleri let i olivenolie til løgene er klare. Bring de sauterede grønsager langsomt i kog med bouillon, rødbedetern, laurbærblad og timian og kog dem sagte under låg i ½ time. Purér suppen og lad den køle af. Smag til med appelsinskal og -saft, samt salt og rigeligt med peber. Lad den trække yderligere et par timer i køleskabet. Smut mandlerne og skær dem i splitter. Rist dem på en tør pande ved ikke for høj varme, til de har taget lidt farve.

Server suppen med mandelsplitterne, hakket persille og gerne tørristede skiver af et italiensk brød.





karakterer:
Opskriften er vist 18990 gange,
og udskrevet 467 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-02 11:09:18
Jeg vil gerne vide om jeg kan lave rødbedesuppen dagen før