Porrestuvning

Porrestuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Juline

Indsendt :     

Ingredienser:
5 Porrer
 lidt margarine
1 spsk.Karry
2 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Rensede og skiveskårne Porrer koges og hældes derefter i en sigte. margarinen smeltes og tilsættes karry de kogte porrer tilsættes og svitses let i margarinen drys melet over og rør rundt tilsæt lidt mælk af gangen til den har en passende konsistens smages til slut til med salt

Tips:

Serveres på ristet franskbrød





karakterer:
Opskriften er vist 19016 gange,
og udskrevet 330 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-11 18:21:47
Porrestuvningen kan sagten gøre sig uden stuvning, hvis man er i det fedtfattige hjørne☺️Jeg supplerede den også med en reven gulerod og et par fed hvidløg. Super lækkert.

  -   2009-10-12 23:28:19
Der står ikke, hvor længe de skal koges