Agurkerelish

Agurkerelish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SyltningRet : Syltning - Relish

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
0.5 dl.ufarvet lagereddike eller mild hvidvinseddike
1 spsk.sukker
0.25 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
0.5 dl.vand
1 tsk.majsstivelse f.eks. maizena
1 stort finthakket rødløg (ca. 1½ dl)
2 agurker (ca. 600 g)
1 spsk.groft salt
 
Opskrift:
Bring eddike, sukker, salt og peber i kog i en lille gryde. Rør vand og majsstivelse til en jævning og rør den i den varme eddike. Kog lagen i 2 min. Tag gryden af varmen og tilsæt løgene. Stil dem tildækket i køleskabet i ½ time. Flæk agurkerne og fjern kernerne. Hak agurkerne fint, kom dem i en skål og drys med salt. Skyl efter 5 min. agurkerne i koldt vand. Pres dem fri for væde i en sigte. Vend agurkerne i den afkølede lage og smag til.





karakterer:
Opskriften er vist 39091 gange,
og udskrevet 865 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-05-07 17:40:30
Nemt at lave og en skøn relish til alsidigt brug.🤗

  -   2018-07-05 19:53:36
God opskrift fra Karolines Køkken - mad til unge

  -   2017-10-23 13:56:38
super let og virkelig god smag. Hele familien kan spise med. Altid glad for de gode afprøvede opskrifter fra "Alletiders kogebog"

  -   2016-08-05 09:23:22
Dejlig forfriskende. Kan bruges til alt. Ikke stærk, nem at lave :-) bøn appetit

  -   2008-10-20 12:40:57
den lyder lækker,men minder gevaldig meget om denne her fra arla...