Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Squashkage (diabetes)

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashFedtfattig opskrift

Indsendt :

Squashkage (diabetes) 4 Squashkage (diabetes) 1 Squashkage (diabetes) 2 Squashkage (diabetes) 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Perfect Fit Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
240 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Ingefær, frisk
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
    1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
1 spsk. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram


Opskrift:

Squashen rives groft.

Æg og vanillesukker piskes. Øvrige ingredienser blandes i efterfølgende.

Bages i en springform ca. 24 cm. i diameter ca. 175 grader C. alm. ovn i 45-60 minutter.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (16 stemmer)

Opskriften er vist 63387 gange,
og udskrevet 2682 gange.


Energi:
KJ total 8244 (1962 kcal)
KJ pr. Pers. 687 (163 kcal)
Vægt ialt 960 gram
Vægt pr. Pers. 80 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 858 KJ (204 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 29.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Annie  -  2013-08-15 08:54:45
Har bagt denne skønne kage mange gange. vi er vilde med den. Kan anbefale at lave samme opskrift, bare med revet gulerod i stedet. Giver samme skønne resultat.

Jens ove  -  2011-06-18 14:52:51
Jeg bagt den mange gange og, jeg synes der burde tilsættes lidt salt. 1/2--1 tsk.

Mathilde  -  2011-03-14 17:13:42
http://www.facebook.com/album.php?aid=2115528&id=1204121792&l=da8d4f376a i må gerne snuppe fotos :)

Mathilde  -  2011-02-23 18:56:29
Brugte mandler istedetfor rosiner, to vanillestænger istedetfor vanillesukker (og var løbet tør for kanel) og fordelte dejen i små muffinforme af papir - smager skønt!