Linguine-pasta provencal

Linguine-pasta provencal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Pastasalat

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.linguine- eller fettuccine-pasta
100 g.forårsløg
200 g.tomater
100 g.frisk rød peberfrugt
50 g.syltede pimento
100 g.sorte oliven
50 g.kapers
 evt.kruspersille
 
 Dressing:
0.5 dl.mayonnaise
1 dl.ymer eller yoghurt
2 g.frisk basilikum
2-3 fedknust hvidløg
1 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pastaen koges al dente i let saltet vand og skylles godt igennem.

Forårsløgene snittes, tomaterne skæres i terninger og peberfrugterne i små strimler. Olivenkødet skæres fra stenene.

Ingredienserne til hvidløgsdressingen røres sammen og blandes forsigtigt med grøntsagerne.

Kapers tilsættes og det hele blandes med den kolde pasta. Der smages til med salt og peber.

Anretning:
Anrettes på et fad evt. drysset med finthakket kruspersille.





karakterer:
Opskriften er vist 15033 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu