Bønne- og pastasuppe

Bønne- og pastasuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 gulerødder
1 lille squash
2 fedhvidløg
1 l.hønse- eller grøntsagsbouillon
5 dl.passerede tomater
450 g.makaroni
2 dl.vand
300 g.røde bønner fra dåse skyllede
2 spsk.hakket persille
1 tsk.tørret timian
2 tsk.tørret basilikum
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
0.5 dl.reven parmesan
1 spsk.friskpresset citronsaft
 
 Til garnering:
 friskhakket persille
 
Opskrift:
Skær gulerødder og zucchini/squash i tynde skiver og hak hvidløgsfeddene fint. Bring bouillon, passerede tomater, makaroni, hvidløg og gulerødder i kog i en stor gryde. Dæmp varmen og lad det simre i 6 min. Rør zucchinien i og lad suppen få et opkog. Rør en gang imellem og kog til makaronien og gulerødderne er møre, Ca. 6 min. Tilsæt 2 dl vand, bønner, persille, timian, basilikum og peber og lad koge 4 min. Tag gryden fra varmen og rør parmesanost og citronsaft i. Øs suppen op i dybe tallerkener, pynt med persille og servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 10548 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-07 13:10:52
hvad er passerede tomater?