EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Mørbrad gryde

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Indsendt af : Karsten Pedersen

Indsendt : 2004-08-25

Mørbrad gryde 4 Mørbrad gryde 1 Mørbrad gryde 2 Mørbrad gryde 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
1 grøn peber
1 rød peber
2 løg
2 tomater
50 g.smør
1 spsk.paprika
2 dl.creme fraiche 38%
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 
 Tilbehør:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 


Forklaring:

Hver mørbrad skæres i 3-4 cm. stykker og brunes af.

Løg og peberfrugter skæres i strimler og tomater i både. Løg, peber, tomater, creme fraiche og krydderier tilsættes og låg lægges på og lad det simre i ca. 20 minutter.

Serveres med løse ris.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.9 (19 stemmer)

Opskriften er vist 52079 gange,
og udskrevet 2480 gange.

Jonas  -  2009-02-07 18:58:03
Smager rigtig godt rigtig lækker opskrift.. men pas på mørbradene ikke bliver for store.

Jette Halskov  -  2010-03-31 09:03:19
Det er en super lækker ret, til hverdag eller fest, og kan laves før, og smager lækkert af at stå at trække. :-)