Avocadorand

Avocadorand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 velmodne avocado
10 Husblas, blade
2 dl.hønsebouillon
2 citroner saften heraf
2 dl.ymer
2 dl.piskefløde
2 æggehvider
1-2 tsk.paprika
 salt
 peber
 
 Fyld:
400 g.rejer
2 ds.aspargessnitter
0.5-1 dl.olivenolie
2 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 dild
5 hårdkogte æg
 
Opskrift:
Udblød husblasen i rigelig koldt vand. Del avocadoerne, tag stenene ud og skrab kødet ud. Findel kødet på en blender. Varm hønsebouillonen, knug væden ud af husblasen og smelt den i bouillonen. Afkøl bouillonen til den er håndvarm. Rør avocadomosen med citronsaft, ymer, paprika, salt og peber. Rør den afsvalede bouillon i. Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig. Vend forsigtigt først flødeskum så æggehvider i avocadoblandingen. Fordel massen i 2 randforme og stil dem til køling. Evt. i isvand.

Fyld:
Rejer og asparges drænes. Bland en marinade af olivenolie, citronsaft, salt og peber. Bland marinaden med rejer og asparges.

Servering:
Når randene er stivnet løsnes de ved kortvarigt at dyppe formen i varmt vand. Herefter vendes randene ud på et fad, reje-/aspargesfyld fyldes i og der pyntes af med fintklippet dild og både af hårdkogte æg. Serveres med flutes





karakterer:
Opskriften er vist 27695 gange,
og udskrevet 772 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-28 13:13:28
Det er en utrolig god/lækker forret. Det største problem er at få advocadoer som er tilpas modne