Lun kartoffelsalat med tun og kapers

Lun kartoffelsalat med tun og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kartofler
 Laurbærblade
 Chili
 Peberkorn
 Løg
 Hvidløg
 Kapers
 Pocheret tun
 Olivenolie
 Persille
 Peberfrugt
 
Opskrift:
Kartofler skrælles skæres i tern. Koges i 5 min. sammen med laurbærblade, chili og peberkorn. Lad den trække i vandet i 5-10 min. Blandes med lidt finhakket løg, hvidløg, kapers (og en del af lagen), pocheret tun (eller fra dåsen) og olivenolie. Smages til med salt/peber hakket persille. Pynt med strimler af grillet, flået peberfrugt.





karakterer:
Opskriften er vist 22769 gange,
og udskrevet 737 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu