Ristet klipfisk med tomatsauce

Ristet klipfisk med tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     

Ingredienser:
 Klipfisk
 
 Tomatsauce:
3 spsk.Olivenolie
1 ds.Flåede tomater
1 Løg
4 fedHvidløg
2 dl.vand
 Salt
 Peber
 Sukker
 
 Soltørrede sorte oliven
 Ansjoser
 Bredbladet persille
 
Opskrift:
Rist den udvandede fisk rigtig sprød i olivenolie. Kog en meget koncentreret - men simpel - tomatsauce ind (flåede tomater, løg, hvidløg, lidt salt, peber og sukker). Tilsæt lige før servering hakkede, soltørrede sorte oliven, hakkede ansjoser og bredbladet persille.





karakterer:
Opskriften er vist 15287 gange,
og udskrevet 349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu