Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Stegt gråand med rødkål og æbler

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : SvømmeFugle

Gråand - GråænderIndsendt :


Ingredienser:
1 gråand
1 lille gl.rødkål
3 spsk.balsamico eddike
2 spsk.rosiner
2 fint snittede skalotteløg
2 æbler delt i kvarte uden kernehuset
 lidt smør til stegning
 salt
 peber
 


Opskrift:

Parter/del gråanden i fire dele. Varm lidt smør på en sauterpande og steg anden først med skin siden ned af. Når den er gylden vendes gråanden og steges på den anden side. Krydr med salt og peber. Tilsæt rødkål, balsamico, rosiner og 1 kop vand. Læg låg på gryden og lad det simre 15 minutter. Rør i gryden undervejs. Varm lidt smør på en pande og sauter løg og æbler i 2 - 3 minutter. Server til gråanden og rødkålen.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18342 gange,
og udskrevet 513 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu