Søtunge timbale med jomfruhummer

Søtunge timbale med jomfruhummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Søtunge timbale med jomfruhummer, billede 4 Søtunge timbale med jomfruhummer, billede 1 Søtunge timbale med jomfruhummer, billede 2 Søtunge timbale med jomfruhummer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.søtungefilet
 
 Fars:
200 g.jomfruhummerhaler uden skal, rå
 Salt
0.5 æggehvide
2 spsk.hummersuppe
0.5 dl.Piskefløde
 
 Sauce:
400 g.hummersuppe
0.5 dl.pernod
 
Opskrift:
Fars:
Fjern evt. tarm på jomfruhummerhalerne, tag 4 haler fra til pynt og læg resten i en lille blender og blend med salt.
Tilsæt æggehvide og blend.
Tilsæt hummersuppe og blend (Tages fra saucen).
Tilsæt piskefløde efter behov, til passende konsistens.

4 ramkiner smøres med lidt smør Søtungefiletter løgges rundt i kanten på ramkinerne, 2 enkeltfiletter pr. ramkiner.

Farsen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud i midten af formene.

Formene sættes i en lille bradepande med vand i bunden. Sættes i 180 grader C alm. Ovn i ca. 30 minutter.


Haler til pynt:
Halerne til pynt koges i letsaltet vand ca. 2 minutter.


Sauce:
Hummersuppen varmes op, smages til med pernod, kan evt. jævnes.

Serveres med ris og kogte grønne asparges.





karakterer:
Opskriften er vist 6327 gange,
og udskrevet 102 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-16 23:47:07
lækkert - mine gæster fik også opskriften :-D