Tom yam gung

Tom yam gung, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Thailand

ThailandKilde : Shop Asia

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
7.5 dl.vand ”Nam”
1 brev”Tom Yam Paste”
50 g.Kina rejer ”Gong”
1 Ds.Thai Svampe ”Head houm”
1 spsk.fiskesauce ”Nam Ba”
2 spsk.lime juice ”Nam nar mare naou”
3-4 friske røde chili ”Piki nue”
2-3 friske citron græs ”Da kai”
2-3 Kaffir lime blade ”Bai ma gut”
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kog vand og tilsæt Tom Yam paste. Tilsæt rejer og svampe. Skær citron græs og kaffir lime blade i strimler. Tilsæt fiskesauce, lime juice, fløde, citron græs, kaffir lime blade og chili. Pynt med koriander blade. Server retten med dampkogte, lang kornede Jasmin ris.

Tips:

Pynt: Frisk koriander (Shop Asia) Tilbehør: Jasmin ris ”kau” (Shop Asia)





karakterer:
Opskriften er vist 17054 gange,
og udskrevet 301 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu