Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Rønnebær snaps

Antal: 1 Portion

Ret : Kolde drikke

Hovedingrediens : Bær

RønnebærIndsendt :

Rønnebær snaps 4 Rønnebær snaps 1 Rønnebær snaps 2 Rønnebær snaps 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Rønnebær
 


Opskrift:

Bærrene plukkes i oktober måned og lægges i fryseren i 2 dage, for at opnå en mere sødlig smag, hvorefter de tøes op.

Fyldes på et 1 liters henkogningsglas ca. 2/3 op herefter hældes BRØNDUMS snaps over bærene til ca. 2 cm. fra kanten. det skal nu trække i 6 uger, og det taget en flot rød klar farve.

Filtreres 2 gange gennem kaffefiltre, og smages til med Brøndums snaps og kan umiddelbart nydes, men har dog bedst af at hvile i ca. en måned.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 30355 gange,
og udskrevet 959 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Flemming  -  2015-10-08 14:20:34
Jo man kan sagtens bruge vodka til at fremstille denne dejlige drik, Brøndumsnaps er også en smagløs alkohol, som også vodka er👍

[email protected]  -  2015-08-16 21:49:32
Hvor man gram rønnebær skal der bruges til en hvælv liter snaps og kan der ikke bruges vodka venlig hilsen Inger Bech Aalborg

Jonas  -  2011-08-11 11:28:56
Hvor mange klaser/bær skal der bruges til 2/3 liter bær? Sådan cirka...

john  -  2007-11-11 10:31:30
Når den nu hedder rønnebærsnaps,er det jo nok fordi indrigenserne er snaps og rønnebær,egentligt meget logisk!

[email protected]  -  0000-00-00 00:00:00
under ingredienser er ingen ting