EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Hindbæris på nøddebund

Antal: 6 Pers.

Ret : Kold Dessert

Hovedingrediens : Bær

HindbærIndsendt :

Hindbæris på nøddebund 4 Hindbæris på nøddebund 1 Hindbæris på nøddebund 2 Hindbæris på nøddebund 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Nøddebund:
175 g.hassel- eller valnøddekerner
50 g.smør
50 g.flormelis
 
 Hindbæris:
2 æggeblommer
75 g.flormelis
250 g.hindbær
4 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 friske hindbær
 

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Nøddebund:
Hak nødderne fint i en foodprocessor, eller blend dem. Smelt smørret og tilsæt det nødderne sammen med flormelis. Fordel blandingen i bunden af en smurt springform og stil den i fryseren.

Hindbæris:
Pisk æggeblommer og flormelis godt. Mos bærrene let og pisk fløden til skum. Vend bærrene og fløden i æggeblommerne. Kom cremen ovenpå nøddebunden og frys den i min. 4-5 timer. Ved servering pyntes isen med friske hindbær.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.6 ( 44 stemmer )
Opskriften er vist 60845 gange,
og udskrevet 3105 gange.

Rita Aino jensen   -  2015-01-18 23:49:34
Jeg undrer mig over, der ikke står, hvor lang tid bunden skal bages ?

Love<3  -  2013-07-29 17:02:08
Jeg syndes godt der kunne stå om det er pasteuriserede æggeblommer eller hvad? Men ellers super lækker is og hvis man bager bunden i et kvarter på 175 grader bliver den helt suveræn. Hilsen love Ps: prøv det...! Det er vildt lækkert har selv gjort det mindst 2 gange

Hindbær elskeren   -  2012-12-30 10:41:00
I skulle prøve den<3

Mig   -  2012-12-27 15:03:47
Jeg elsker den<3 den er virkelig god:)

gittelyons  -  2012-09-10 17:25:03
Så lækker dessert!!! Du kan godt halvere florsukker i nøddebunden. Den gjorde lykke her hjemme. Jeg lavede den i muffinsforme/silikone. Der blev 12 stk. samt lidt til en lille form.

  -  2012-06-14 16:07:28
hvor meget skal nøddebunden have? :O

Ida  -  2012-03-29 15:52:30
Mega Lækker dessert:) Jeg lavede dem i silicone muffins forme, hvilke var et hit til portions anretning. der bliver ml 10-12 stk.

Anami  -  2011-12-30 22:46:41
Det er nemmer a bruge nødebutter til bunden

  -  2011-12-29 16:25:05
Det er bedste Hindbær is jeg har smagt.

Jane  -  2011-02-25 12:46:28
Der kunne godt stå, hvor står en springform denne opskrift er beregnet til?

Charlotte W-F  -  2010-10-21 11:02:17
Jeg har lavet denne opskrift flere gange - en sikker succes. Jeg pynter isen med smeltet chokolade i et fint mønster. jeg dekorerer ligeledes med hindbær, brombær samt citronmelisse blade.

Amanda  -  2010-07-25 10:41:39
hvor lang tid skal nødebunden stå i fryseren

  -  2009-05-27 18:34:43
smager eksta godt hvis man slutter af med marsipan oven på

  -  2009-02-14 22:01:50
Jeg brugte frosne bær og det smagte godt! Det er den bedste kage jeg har lavet! Folk troede det var en købekage!!

Isabelle  -  2008-12-26 22:40:40
Kan man bruge frosne bær i denne opskrift????

Per  -  2008-08-12 13:51:17
Jeg mener ikke bunden skal bages

Dorthe01  -  2008-08-12 10:48:55
Nødde bunden skal den ikke i ovn først ????????? og hvor længe....

miiq  -  2007-08-13 16:24:49
den r fandme go0 den r...... i sku ta o0 prøve den. name nam..

Mette  -  2007-04-07 00:16:56
Lækkert! Den denne dessert var et sikkert hit hos gæsterne!

Birgit  -  2007-01-17 15:48:47
Superskøn is, med meget frisk smag, men der kunne godt lige anføres, hvor lang tid før, at isen skal tages op. Vi tog den op en halv time før og det var for lidt. Jeg vil mene en time før servering vil passe..