Glace au four

Glace au four, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æggehvider
4 spsk.sukker
1 lagkagebund
 jordbær- eller hindbærsyltetøj
5 dl.vaniljeis
 
Opskrift:
Pisk æggehviderne til hårdt skum, ca 5 minutter, med en el-pisker. Vend sukkeret i. Læg lagkagebunden på et ovnfast fad og dæk den med syltetøj. Læg isen ovenpå og dæk den med syltetøj. Læg isen ovenpå og dæk straks med marengsdejen. Isen skal dækkes helt af marengsen, der må ikke være nogen huller. Sæt fadet i ovnen ved 175º og bag desserten til marengsen er blevet lysebrun. Server desserten straks sammen med bær eller frugt.





karakterer:
Opskriften er vist 12838 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu