Drambuie is med marcipan

Drambuie is med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Is:
5 æggeblommer
5 dl.piskefløde
65 g.sukker
8 cl.Drambuie
50 g.hasselnøddeflager
50 g.marcipan
50 g.Nougat, blød
 
50 g.hakket mørk chokolade
 
 Pure:
200 g.jordbær
 
 Pynt:
100 g.blåbær
1 kvistcitronmelisse
 
 Yderligere:
1 folieform
 
Opskrift:
Is:
Blød nougat og marcipan, skæres i mindre tern og fryses fladt på plade. Æggeblommer piskes med sukker, til det er let og luftigt. Flødeskum tilsættes. Nougat- og marcipantern, hakket chokolade og nøddeflager, vendes i massen. Drambuie tilsættes, og der røres godt rundt med en grydeske. Hældes i folieform og fryses natten over.

Pure:
Jordbærrene lægges i foodprocessor og blendes til pure.

Anretning:
Jordbærpure hældes i bunden af dyb tallerken. Kugler af Drambuie-is anrettes ovenpå. Blåbær fordeles jævnt i jordbærpuréen. Citronmelisse lægges ved isen.





karakterer:
Opskriften er vist 10047 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu