Gråand med brombærsaute

Gråand med brombærsaute, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand - stokand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 gråænder
250 g.brombær
1 spsk.honning
2 laurbærblade
1 spsk.sukker
 Salt
 groft sort peber
150 g.kantareller
4 fedhvidløg
100 g.smør
 
Opskrift:
Skær lårene af ænderne og læg dem i en bakke. Drys sukker, salt samt peber på lårene. Tilsæt laurbærblade samt de 4 fed hvidløg. Lad lårene marinere i 8-12 timer.

Ænderne brunes af på en varm pande. Fedtet fra panden hældes over lårene og lårene dækkes med stanniol og kommes i ovn ved 150 grader i ca. 1 time og 30 minutter.

De brune ænder krydders med salt og peber. Kommes i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Tages ud og trancheres
vendes med brystet nedad. Lad dem hvile i 15 minutter. Skær fra benet og trancheres


Anretning:
Læg kantarellerne i bunden af tallerken. Læg låret ovenpå og det trancheret bryst. Drys brombærrene ovenpå og servere evt. med rå stegt vildmose kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 15659 gange,
og udskrevet 460 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu