Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Cremet squash omelet

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :

Cremet squash omelet 4 Cremet squash omelet 1 Cremet squash omelet 2 Cremet squash omelet 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
    Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
5 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
    Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram


Opskrift:

De to squash snittes i meget tynde skiver. Varm halvdelen af olien og halvdelen af smørret op i en pande. Sauter squashskiverne heri til de er gyldne, 2-3 minutter. Tilsæt presset hvidløg og vend rundt. Løft squashene over på en tallerken og tør panden af med køkkenrulle.

Pisk æggene med fløde, salt og peber. Varm panden op igen, tilsæt resten af olien og smørret. Når smørret bruser tilsættes æggene. Rør forsigtigt i panden med bagsiden af en ske. Steg omeletten i 1 minut mens panden hældes og rystes. Vær omhyggelig med at løfte op i æggemassen så den bliver ensartet stegt.

Når omeletten er næsten færdig, fordeles squashen ovenpå. Dæmp varmen og steg i 5 minutter til omeletten begynder at slippe pandens kanter. Tag panden fra varmen og drys med parmesan. Læg låg på panden og lad osten smelte i 2 minutter. Lad omeletten glide over på en tallerken eller et fad og skær den ud.

Serveres med salat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 29700 gange,
og udskrevet 783 gange.


Energi:
KJ total 6190 (1473 kcal)
KJ pr. Pers. 1547 (368 kcal)
Vægt ialt 1095 gram
Vægt pr. Pers. 273 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 565 KJ (134 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 11.9 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Per  -  2009-08-06 08:22:01
Det ville være rat med vægt i stedet for stk, det vil jeg give dig ret i. Vi regner en mellem squash til 300 gram. men hvad indsenderen har regnet med er desværre ikke til at sige, men prøc dig frem, og skriv gerne hvor meget du har brugt, så er det nemmere at vurdere for den næste. Vi har desværre ikke mulighed for at afprøve alle opskrifter.

Hennymormor  -  2009-08-01 19:20:57
NÅr man har squash i haven, har man dem i alle størrelser, fra 50 g til flere kiglo,så 2 squash, hvad er det. Nu har jeg læst i anden opskrift, at 1 squash er 200 gram, så det er jo rart at vide, det betyder jo meget for resultatet.