Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Squash muffins

Antal:
stk. 12 stk.
Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :

Squash muffins 4 Squash muffins 1 Squash muffins 2 Squash muffins 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Muskat
   
150 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
75 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
75 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
    2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.


Opskrift:

Pisk æggene godt sammen med farin, smeltet smør og mælk.

Bland hvedemel og grahamsmel med bagepulver, salt, kanel og muskat.

Bland de tørre og våde ingredienser sammen og tilsæt revet squash, rosiner og hakkede valnøddekerner.

Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme og sæt dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 34948 gange,
og udskrevet 1661 gange.


Energi:
KJ total 13025 (3101 kcal)
KJ pr. stk. 1085 (258 kcal)
Vægt ialt 1068 gram
Vægt pr. stk. 89 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1219 KJ (290 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 34.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Tine  -  2014-08-23 14:38:33
Der mangler sukker i opskriften vi har prøvet at erstatte rosiner med mørkchokolade, men der mangler fortsat lidt sukker.

  -  2009-09-28 12:53:33
er de fryseegnede?

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Der kan også bruges olie i stedet for smør, jeg syntes dog at der manglede noget sukker i denne opskrift.

Anka  -  0000-00-00 00:00:00
Fedstoffet kan helt eller delvist erstattes med A38. Det giver en mere let og syrlig oplevelse. Lidt mere bagepulver løfter oplevelsen.