Squash muffins

Squash muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Squash muffins, billede 4 Squash muffins, billede 1 Squash muffins, billede 2 Squash muffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
150 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
75 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
75 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Opskrift:
Pisk æggene godt sammen med farin, smeltet smør og mælk.

Bland hvedemel og grahamsmel med bagepulver, salt, kanel og muskat.

Bland de tørre og våde ingredienser sammen og tilsæt revet squash, rosiner og hakkede valnøddekerner.

Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme og sæt dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 53355 gange,
og udskrevet 1941 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13051 (3107 kcal)
KJ pr. stk. 1087 (258 kcal)
Vægt ialt 1069 gram
Vægt pr. stk. 89 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1220 KJ (290 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 34.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-08 13:49:56
Kan det godt passe at der skal bruges 1 spiseske bagepulver? Er det ikke meget??

  -   2014-08-23 14:38:33
Der mangler sukker i opskriften vi har prøvet at erstatte rosiner med mørkchokolade, men der mangler fortsat lidt sukker.

  -   2009-09-28 12:53:33
er de fryseegnede?

  -   2005-01-01 01:01:01
Der kan også bruges olie i stedet for smør, jeg syntes dog at der manglede noget sukker i denne opskrift.

  -   2005-01-01 01:01:01
Fedstoffet kan helt eller delvist erstattes med A38. Det giver en mere let og syrlig oplevelse. Lidt mere bagepulver løfter oplevelsen.