Lammepaté med Fetinasalat

Lammepaté med Fetinasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 LAMMEPAT:
50 g.afskorpet franskbrød (2 skiver)
3 dl.mælk
500 g.magert, hakket lammekød
50 g.finthakket zittauerløg
2 tsk.frisk, hakket basilikum
1 fedknust hvidløg
1.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 FETINASALAT:
200 g.fetina
600 g.tomater i tynde skiver
75 g.sorte oliven
 friskkværnet peber
1.5 spsk.olie
1.5 tsk.hvidvinseddike
 
 
Opskrift:
Bagetid:
Ca. 40 min. ved 200°.

Mikrobølgeovn:
Form farsen til et aflangt brød i et smurt fad (ca. 10 x 25 cm). Dæk det med plastfilm: Ca. 15 min. ved halv effekt.

Lammepaté:
Kom franskbrød og mælk i en skål og lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt lammekød og de øvrige ingredienser. Rør farsen godt sammen. Fordel den i en smurt franskbrødsform (ca. 1 1/2 liter). Bag patéen midt i ovnen. Stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Fetinasalat:
Skær Fetina i tynde skiver og bræk hver skive i brud. Anret tomatskiver, Fetina og oliven på et fad.
Drys med peber. Pisk olie og hvidvinseddike sammen og fordel det over Fetinasalaten.

Serveres med Groft brød, fintstrimlet icebergsalat og lolo rossa salat





karakterer:
Opskriften er vist 11650 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu