Cavoli in agrodolce (Kål i sur-sød sauce)

Cavoli in agrodolce (Kål i sur-sød sauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Cavoli in agrodolce (Kål i sur-sød sauce), billede 4 Cavoli in agrodolce (Kål i sur-sød sauce), billede 1 Cavoli in agrodolce (Kål i sur-sød sauce), billede 2 Cavoli in agrodolce (Kål i sur-sød sauce), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk.Olivenolie
100 g.Tynsnittet løg
750 g.Fintsnittet hvidkål, Savoykål eller spidskål
3 store tomater – flåede og klemt fri for kerner og grofthakkede
2 spsk.hvid vineddike
2 tsk.Salt
 sort peber
1 spsk.Sukker
 
Opskrift:
Varm olien i en stor tykbundet gryde, hæld løgene i og lad dem snurre ved ikke for kraftig varme og under stadig omrøring i 2-3 minutter.

Når løgene er gennemsigtige, men ikke brune, hælder de kålen ved sammen med tomaterne, vineddiken, salt og peber. Lad det hele småsnurre udækket i ca. 20 minutter, en gang imellem må de røre lidt rundt med en ske.

Efter denne kogetid prøver de om kålen er mør, er den det drysser de sukkeret over, blander let og koger i endnu 2 minutter.

Server i en opvarmet skål, enten som en grønsag, der kan ledsage fisk eller kødretter, eller som en selvstændig ret, der kan følge efter hovedmåltidet.





karakterer:
Opskriften er vist 38227 gange,
og udskrevet 668 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-29 19:55:48
Det var lidt en skuffelse. Ikke særlig spændende. Hvidkål kan finde bedre anvendelse.