Varm kartoffelsalat med bacon 02

Varm kartoffelsalat med bacon 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kartofler skrællede og skåret i 2 cm. stykker
3 hakkede skalotteløg
2 spsk.rødvinseddike
 peber
 salatblade
100 g.baconstrimler skåret i tern
1 spsk.hvedemel
0.5 tsk.salt
1 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Læg kartoflerne og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 15 minutter, eller indtil de er møre. Hæld vandet fra.

Rist imens baconstrimlerne på en pande til de er sprøde, 5-10 minutter, under jævnlig omrøring. Tag dem op med en hulske og læg dem til afdrypning på fedtsugende papir.

Fjern alt fedtet fra panden undtaget 2 spsk. Tilsæt skalotteløg og mel, svits det i 1-2 minutter, eller indtil blandingen tykner, under hyppig omrøring.

Tilsæt eddike, kartofler, bacon, salt og peber. Varm det hele igennem. Tilsæt hakket persille. Øs omgående salaten over på et fad foret med salatblade.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Varm kartoffelsalat med bacon

karakterer:
Opskriften er vist 24370 gange,
og udskrevet 705 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-25 23:58:21
Intet med varm kartoffelsalat-retten at gøre, og da slet ikke med rødvinvseddike, eller bacontern, denne ret burde kaldes noget andet.