Pestokartofler med dild

Pestokartofler med dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.røde kartofler skåret i 2 cm. bidder
1.5 dl.pecan- eller valnødder
3 spsk.parmesan
1 tsk.salt
5 dl.cherrytomater skåret i halve
1.5 dl.persille
2 dl.frisk dild
0.66 dl.olivenolie
2 store fed hvidløg
0.25 tsk.friskkværnet sort peber
400 g.gule squash skåret i ½ cm. skiver
 
Opskrift:
Bring kartoflerne i kog med så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til kartoflerne er møre. Hæld vandet fra.

Bland dild, persille, nødder, olie, parmesan, hvidløg, salt og peber i en blender eller foodprocessor, til pestoen er godt blandet.

Bland kartofler, tomater og squash i en skål, og pynt med pestoen.

Tips:

Passer godt til grillstegt fisk eller fjerkræ





karakterer:
Opskriften er vist 14403 gange,
og udskrevet 272 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu