Varm reje- og kartoffelsalat

Varm reje- og kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.kartofler skåret i ½ cm. skiver
2 store finthakkede skalotteløg lidt over 0.75 dl.
2 spsk.hvidvinseddike
1 tsk.reven peberrod
0.25 tsk.friskkværnet sort peber
1 spsk.smør eller margarine
500 g.store rejer – pillede og rensede
2 spsk.hakket persille
2 spsk.olivenolie
0.75 tsk.salt
 forskellige slags grønne salatblade
 
Opskrift:
Bring kartoflerne i kog med så meget vand at de er dækket, i en 2 l. gryde over kraftig varme. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er netop møre. Hæld vandet fra.

Smelt imens smørret i en pande over middel varme, og svits skalotteløgene i ca. 5 minutter. Tilsæt rejerne, svits dem i 3-5 minutter under jævnlig omrøring.

Bland kartofler, rejeblandingen, persille, eddike, olivenolie, peberrod, salt og peber i en stor skål, og rør det hele godt sammen.

Server omgående, arrangeret på forskellige slags salatblade.

Tips:

Kan serveres som forret eller hovedret.





karakterer:
Opskriften er vist 7668 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-03 22:02:18
hvorfor er den ikke kold?