Honning/lime marineret vildsvinesteg

Honning/lime marineret vildsvinesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinebov

Ukendt oprindelseslandKilde : Lunebjerggård

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5-2 kg.vildsvinesteg (f.eks. bov)
0.5 dl.lime juice
0.5 dl.olie
0.5 tsk.groft kværnet peber
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.kommen
0.125 tsk.cayennepeber
2 spsk.honning
1 spsk.Dijonsennep
1-3 fedpresset hvidløg (efter smag)
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne (undtagen kødet) i en skål. Stik i kødet med en gaffel og mariner det i blandingen i mindst 4-5 timer (helst natten over).

Steges i et fad med låg ved 160° - beregn stegetiden til 45 minutter pr. ½ kg og hæld jævnligt marinaden over. Lige inden servering jævnes marinaden med 1½ spsk. mel blandet med koldt vand. Hæld saucen over det udskårne kød, eller server den ved siden af.

Marinaden er iøvrigt velegnet til alle typer vildsvinekød, men brug den forsigtigt (mariner i kortere tid) til finere stykker som ryg og filet.





karakterer:
Opskriften er vist 27658 gange,
og udskrevet 1163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu