Vildsvineruller med hvidløg

Vildsvineruller med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinetyksteg

Ukendt oprindelseslandKilde : Lunebjerggård

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.benfri tyksteg eller mørbradstykke
4 fedhvidløg
2 spsk.rosiner (kan udelades)
2 spsk.pinjekerner
30 g.kapers
2 spsk.olivenolie
30 g.tomater skrællede udkernede og hakkede
 salt
 peber
1 spsk.persille
 
Opskrift:
Skær vildsvinekødet i skiver og bank dem lidt med en kødhammer.

Hak 2 fed hvidløg meget fint, bland med rosiner, pinjekerner og kapers. Læg en lille smule af denne blanding på hver skive kød og rul herefter disse sammen. Bind med farveløs tråd.

Brun resten af hvidløgene i olien og tag dem af. Tilsæt kødrullerne, brun på alle sider, tilsæt tomaterne. Smag til med salt og peber og lad rullerne koge ved svag varme i ca. 30 minutter. Tilsæt persille og server.





karakterer:
Opskriften er vist 9387 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu