Champagnesauce

Champagnesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Champange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 hakkede skalotteløg
50 g.smør
2 dl.champagne (eller hvidvin)
1 dl.fløde
 salt
 peber
50 g.koldt smør i tern
 
Opskrift:
Løgene hakkes fint og sauteres i smør, må ikke brune. Champagnen hældes ved og koger med i 5 minutter. Fløden tilsættes og koges godt igennem. Smages til med salt og peber. Inden servering piskes koldt smør i.





karakterer:
Opskriften er vist 26670 gange,
og udskrevet 309 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-27 08:40:36
det er jo en suppe!!

  -   2010-01-11 19:43:15
enkel - men meget velsmagende til kammuslinger.

  -   2007-10-05 23:40:47
Der mangler klart karakter samt salt og peber som det mindste.