Kvark-og citronkage

Kvark-og citronkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Zita

Indsendt :     

Ingredienser:
185 g.hvedemel
90 g.smør
3 spsk.sukker
1 æg
 
 Fyld:
150 g.kvark
25 g.hvedemel
1 nipsalt
0.5 citron reven skal heraf
2 æg
50 g.sukker
1 dl.mælk
 
 Pynt:
 flormelis
 
Opskrift:
Blend mel smør sukker og æg i foodprocessor. Tryk dejen ud i bunden og op af siderne i en springform der måler ca. 15 cm. i dia Rør kvark mel salt citronskal mælk og æggeblommer sammen. Pisk hviderne let og drys lidt af sukkeret i. Og pisk dem helt stive før resten af sukkeret røres i. Vend dem forsigtigt i massen.

Fyld kvark massen i springformen og bag kagen ved 160 grader C i en time og ti min. Lad kagen køle af i formen og drys med flormelis inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 9880 gange,
og udskrevet 166 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-08 06:00:20
Springformen har diameter af 15 cm? Den er dog lille. Jeg har aldrig set en sprinform så lille.