Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Mælkebøttesaft

Antal: 1 Portioner

Ret : Syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

MælkebøtteIndsendt :


Ingredienser:
50-70 mælkebøttehoveder
l0 dl.vand
1-2 dl.honning
1 citron saft heraf
 


Opskrift:

Mælkebøttehovederne knipses af planten, uden at stilken kommer med. da saften ellers kan blive bitter. De sættes over at koge i .-andet ca. 15 minutter. Hovederne sies fra, og saften smages til med sødt og surt feks. honning og citronsaft. Mælkebøttesaften bliver flot mørkegul og kan fortyndes efter smag. Af saften kan der laves en udmærket vin.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 19165 gange,
og udskrevet 634 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2013-09-16 21:07:59
Mælkebøttehoved? Er det blomsten der er sprunget ud eller når den er en knop eller???

Irina  -  2013-05-14 21:27:30
tak for en god opskrift!!!!!

  -  2013-05-14 17:11:52
Ja saften kan udmærket fryses,,drik af det som saftevand i blandingsforhold.. Smager megagodt..

berthilde2  -  2011-05-22 11:16:27
kan saften fryses når den er kogt.

  -  2011-02-06 14:52:15
kan mælkebøtte saft fryses

[email protected]  -  2010-06-15 21:36:13
Hvor meget skal jeg tage og hvor tit af mælkebøttesaften? pft holger lassen