EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Mælkebøttesaft

Antal: 1 Portioner

Ret : Syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

MælkebøtteIndsendt :


Ingredienser:
50-70 mælkebøttehoveder
l0 dl.vand
1-2 dl.honning
1 citron saft heraf
 

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Mælkebøttehovederne knipses af planten, uden at stilken kommer med. da saften ellers kan blive bitter. De sættes over at koge i .-andet ca. 15 minutter. Hovederne sies fra, og saften smages til med sødt og surt feks. honning og citronsaft. Mælkebøttesaften bliver flot mørkegul og kan fortyndes efter smag. Af saften kan der laves en udmærket vin.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5
(1=dårligst, 5=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift:
3.6 (11 stemmer)


Opskriften er vist 17638 gange,
og udskrevet 630 gange.

  -  2013-09-16 21:07:59
Mælkebøttehoved? Er det blomsten der er sprunget ud eller når den er en knop eller???

Irina  -  2013-05-14 21:27:30
tak for en god opskrift!!!!!

  -  2013-05-14 17:11:52
Ja saften kan udmærket fryses,,drik af det som saftevand i blandingsforhold.. Smager megagodt..

berthilde2  -  2011-05-22 11:16:27
kan saften fryses når den er kogt.

  -  2011-02-06 14:52:15
kan mælkebøtte saft fryses

[email protected]  -  2010-06-15 21:36:13
Hvor meget skal jeg tage og hvor tit af mælkebøttesaften? pft holger lassen