Tykke pandekager med kokos, kaffe og banan

Tykke pandekager med kokos, kaffe og banan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.hvedemel
1.5 dl.kokosmel
2 modne bananer
2.5 dl.sødmælk
4 spsk.rørsukker
2 spsk.citron -eller limesaft
2 æg
2 spsk.smør
1 spsk.ingefærsaft (ca. 25 g revet presset mellem fingrene)
40 g.finthakket god chokolade
3 tsk.fintmalet kaffe - lys eller mellem ristet
3 tsk.bagepulver
0.333 tsk.fint salt
 evt.smør til stegning
 
Opskrift:
Smelt smørret. Rør kokosmel, salt, rørsukker, chokolade og kaffe sammen. Sigt hvedemel og bagepulver i. Pisk smørret med mælk og æg. Mos bananerne og rør dem i, sammen med citrussaft, ingefær. Rør den fugtige blanding i den tørre. Konsistensen bør være som en lind grød. Lad pandekagedejen trække køligt 30 minutter. Steg pandekagerne i smør eller steg dem uden smør, ved ikke for høj varme i en blinispande eller en teflon belagt pande. Server med f.eks. med ahornsirup eller hjemmelavet "chokoladesmørepålæg"





karakterer:
Opskriften er vist 11700 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Vidunderlig opskrift - dejlige luftige pandekager til både børn og voksne - perfekte til skovtur. Smager også rigtig godt kolde!!!