Pandekager med skaldyrsfyld

Pandekager med skaldyrsfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
3 dl.hvedemel
6 dl.sødmælk
0.75 tsk.salt
 smør
 
 Fyld:
1 pk.skaldyrsmix
1 stor dåse muslinger
175 g.pillede rejer
2 dl.creme fraiche 38%
0.5 fiskebouillonterning
3 spsk.pernod
1 tsk.jævningspulver til lys sauce
0.25 tsk.hvid peber
1 lille fed presset hvidløg
 
Opskrift:
Pisk pandekagedejen sammen og bag små pandekager ved rask varme. Lad imens den optøede skaldyrsmix og muslinger dryppe af.

Fyld:
Giv creme fraîchen et opkog og drys smuldret fiskebouillonterning i sammen med pernod og jævningspulver. Vend forsigtigt skaldyrsmix, rejer og muslinger i saucen og smag til med peber og presset hvidløg. Læg fyldet på pandekagerne og fold dem let sammen som kræmmerhuse eller ruller. Serveres straks eller dækkes med folie og varmes forsigtigt op i ovnen lige inden servering.

Tilbehør:
Flûtes og hvidløgssmør





karakterer:
Opskriften er vist 16328 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-31 12:08:35
Læg pandekagerne i et ildfastfad, dæk med reven ost og gratiner dem i ovnen ved 200 grader

  -   2005-01-01 01:01:01
De er ikke ret gode og de er besværlige at lave

  -   2005-01-01 01:01:01
nem at lave, anderledes og velsmagende