Marinerede kyllingvinger

Marinerede kyllingvinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingevinge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Olie
 Kyllingevinger
 Sojasauce
 Risvin
 Sesamolie
 Salt
 Peber
 Majsmel
 Kyllingefond
 Hvidløg
 Østerssauce
 
Opskrift:
Kom kyllingevingerne i en marinade lavet af en blanding af sojasauce, risvin, sesamolie, salt, peber og majsmel og lad det trække en ½ times tid. Varm wokken op til den er godt varm og tilsæt olien. Brun kyllingevingerne og braisser dem i kyllingefond tilsat hvidløg, østerssauce og risvin. Hæld det overskydende olie fra kyllingevingerne og læg låg på wokken. Lad det simre i en halv times tid.





karakterer:
Opskriften er vist 12492 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu