Farseret Vagtel med svampefars

Farseret Vagtel med svampefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 vagtel
 
 Kyllingfars:
 svampe
1000 g.kød
10 dl.piskefløde
4 æg
 salt
 peber
 
 kartofler
 olie
 
 Sauce:
 hønsefond
 østershatte
 salt
 peber
 evt.jævning
 
Opskrift:
Vagtel udbenes - man kan købe vagtler hvor skroget er taget fra.

Ellers fjernes det øverste lårben, rids ned langs benet på begge sider, skub kødet tilbage og skær lårben af ved leddet.

Der bruges nogle forskellige svampe, som steges af på en pande. Væden hældes fra inden svampene bliver blandet med farsen.

De udbenede vagtler lægges 2 og 2 på smurt stanniol, lægges så benpiber vender hver sin vej > - < oven på vagtlerne lægges farsen og det hele rulles sammen i stanniolen til en pølse og strammes til.

Rullerne bages i ovn på 180 grader C i 16 minutter - tages ud og skal ligge og trække. Evt. brunes af i ovn under grill.

Kartofler rives og steges i olie og presses op i en ring.

Saucen:
hønsefond koges ned - Østershatte steges (ikke koges)- sauce kommes på salt og peber - evt. jævnes.





karakterer:
Opskriften er vist 22980 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu