Ananastærte (Fedtfattig)

Ananastærte (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lilleAnanas, frisk
 
0.5 dl.smør
0.5 dl.råsukker
2 æg
1.25 dl.fuldkornshvedemel
1 tsk.bagepulver
 
1 dl.kvark
 
Opskrift:
Ananasfrugten skrælles og skæres i småstykker.

Smør og sukker røres blødt. Derefter røres de sammenpiskede æg, samt mel og bagepulver i. Halvdelen af ananasstykkerne vendes forsigtigt i.

Dejen hældes i en smurt springform og bages i 30 miutter.

Tærten afkøles i en halv time og vendes derefter ud.

Kvarken piske blød og blandes med resten af ananasstykkerne.

Når tærten er kold skæres den vandret igennem og kvarkblandingen bredes ud på den ene halvdel. Den anden halvdel anbringes ovenpå.





karakterer:
Opskriften er vist 33690 gange,
og udskrevet 657 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (219 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-03 21:23:48
Har haft den tvivlsomme fornøjelse at lave den her kage. Kæresten undlod at rakke den ned, men tror mest det var af høflighed. Jeg var absolut ikke tilfreds med resultatet

  -   2008-03-13 16:51:18
Der må da være noget galt her, Per. 213 stemmer og høj karakter, men kun 3 kommentarer?

  -   2007-10-22 22:52:27
Temperatur 180-220 grader C

  -   2007-10-22 21:52:41
Rigtig dårlig kage, smager ikke godt, og opskriften giver igen mening... for lidt dej til ananasen. Især kvark blanding smagter avskyligt.

  -   2007-03-02 14:11:42
Der er ikke angivet på, hvor mange grader, tærten skal bages