Abrikosis med chokolade

Abrikosis med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.økologiske tørrede abrikoser uden sten
1 dl.cointreau eller abrikoslikør
 
4 æggeblommer
100 g.sukker
5 dl.piskefløde
4 piskede æggehvider
100 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Hak abrikoserne fint, og læg dem i blød i likøren i 2 timer.

Blend abrikoserne med lagen til en fin pure.

hak chokoladen groft.

Pisk æggeblommerne med sukker, til de er helt lyse og luftige og riset danner spor.

Pisk fløden stiv. Bland de blendede abrikoser i æggemassen. Vend ægge-og abrikosmassen i den stiftpiskede fløde.

Stil cremen i fryseren i 20 minutter.
Rør iscremen igennem, og frys i 20 minutter.

Rør atter iscremen igennem og vend de næste stiftpiskede hvider i.

Frys atter i 20 minutter. Rør isen igennem, og frys den færdig i den eller de ønskede forme i mindst 4 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 19631 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu