Farserede porrer i fad

Farserede porrer i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red :
Farserede porrer i fad, billede 4 Farserede porrer i fad, billede 1 Farserede porrer i fad, billede 2 Farserede porrer i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1.5 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Karry
2 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1000 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Opskrift:
Porrerne renses, tag mest muligt af det grønne med. Skær dem i 2 cm. brede stykker og kog dem møre i velsaltet vand. Hæld dem til afdrypning.

Rør farsen af de nævnte ingredienser, og læg halvdelen i et smurt ovnfast fad. Læg porrerne over og dæk med resten af farsen.

Læg baconskiver over retten og sæt fadet midt i ovnen i ca. ¾ time ved 200 grader.

Server retten med groft rugbrød, smør og tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 72329 gange,
og udskrevet 1553 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9005 (2144 kcal)
KJ pr. Pers. 2251 (536 kcal)
Vægt ialt 2120 gram
Vægt pr. Pers. 530 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 424 KJ (101 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-05 11:08:31
Spørg Århus, eller tænk selv

  -   2010-04-27 16:14:43
Undskyld, men hvor kommer det hakkede oksekød ind?????

  -   2009-12-19 10:31:28
Det kan da aldrig blive forloren hare. D er ikke porrer i forloren hare, og farsen er halv oksekød og halv grisekød. Vivian har ret. Farsen laves som alm. frikadellefars og lægges som låg over porrerne eller lægges skiftevis fars porrer fars porrer osv

  -   2007-02-03 16:42:49
undlad bacon idet det bliver som forloren hare og brug svinekød istedet for - så er den bedre end karakterne - tyder på !

  -   2005-01-01 01:01:01
Der må altså mangle noget i opskriften. F.eks. om farsen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Farsen laves som en almindelig frikadellefars og lægges som et låg over porrene

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvordan laves farsen?

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad skal man med farsen??