Bagte kartofler med soufflefyld

Bagte kartofler med soufflefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store bagekartofler
40 g.smør
2 æg
4 spsk.hakket persille
4 spsk.klippet purløg
4 spsk.dild
 
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vask kartoflerne og bag dem i en 200 grader varm ovn, til de er møre 1 – 1½ time. Køl kartoflerne lidt af. Skær kartoflerne igennem på langs, og skrab forsigtigt kartoffelmassen ud med en ske. Skallerne skal forblive hele. Pisk den varme kartoffelmasse (med en elpisker) med smør og æggeblomme, persille og purløg. Pisk hviden stiv og vend den i kartoffelmosen. Smag til med muskat, salt og peber. Fordel mosen i de udhulede skaller og sæt dem i ovnen 15 – 20 min. ved 180 grader, til overfladen er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 21360 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er lidt et pille arbejde med de kartofler, men ellers er det nemt og lækkert.