Tigerrejer på torskebund

Tigerrejer på torskebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.torsk
250 g.tigerrejer (forkogte)
1 ds.hk. tomater
1 mellemstort løg i tern
70 g.kokosmælk
0.5 spsk.sambel orlek
0.5 spsk.karry
1.5 tsk.sødemiddel
1 tsk.salt
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Fisken koges mør og holdes varm, imens resten af retten tilberedes.

Løgene svitses gennemsigtige i lidt olie i en gryde. Tilsæt tomaterne, kokosmælken, sødemiddel og salt. Rør en pasta ud af sambel orlek og karry og hæld det ved tomaterne. Lad det simre ved svag varme i ca. 25-30 min. Pil halerne af rejerne og tilsæt dem de sidste 5 min. af kogetiden.

Fisken anrettes på et fad, og rejesaucen hældes over. Serveres evt. med ris.

For at runde en god middag af, prøv denne enkle dessert med ananas! Gratineret ananas med hindbærpuré 4 pers. 1 lille ananas 120 gr. frosne hindbær 2 æggehvider 2 spsk. flormelis 1-2 tsk flydende sødemiddel





karakterer:
Opskriften er vist 12310 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu