Pastaomelet

Pastaomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.pasta efter eget valg
4 æg
4 spsk.fløde
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.italiensk salatkrydderi
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Del æggene. Pisk æggeblommer, fløde, salt og salatkrydderi sammen. Pisk hviderne til skum og vend dem i æggemassen.

Smelt smørret på en pande og kom først pasta, så æggemasse på panden. Rør forsigtigt med en gaffel til massen stivner. Bag til omeletten er stivnet i bunden, men stadig cremet ovenpå.

Server med salat og brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 15787 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-28 22:55:58
Skal opskriften forstås som at man pisker æggeblomme-blommen og hviden hvert for sig - også blander dem sammen og dernæst skal det på panden. Ellers skal æggeblommene først svitses også vendes i hviden også svites ?

  -   2008-02-23 16:06:48
Denne ret smager rigtig godt hvis man vender omeletten, og derefter kommer skårede tomater ovenpå, mens den bager færdig på den anden side.