Grønsagsbakker a la Egon

Grønsagsbakker a la Egon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :     

Ingredienser:
4-5 kartofler
2 forårsløg
0.5 løg
250 g.champignon
1 grøn peberfrugt
2 tomater
6-8 fedhvidløg
125 g.hvidløgssmør
 salt
 peber
 paprika
 rosmarin
 provencekrydderi
 hvidløgdpulver
 
 2 små foliebakker
 2 stykker stanniol
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. Løg og forårsløg skæres i tynde skiver Peberfrugt skæres i store tern champignon renses og skæres i kvarte Tomater skæres i kvarte eller halve Smør kommes i bunden af foliebakkerne. Derefter kartofler, løg og forårsløg. Til sidst kommes hvidløgsfed, peberfrugt, champignon og tomater i. Der drysses med krydderierne mellem lagene. Når alt er i foliebakkerne, dækkes de med staniol og sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time.

Tips:

Fortvivl ikke hvis der er top på foliebakkerne inden de sættes i ovnen. Det løber ikke over, da det hele falder sammen under bagningen.





karakterer:
Opskriften er vist 6546 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-21 10:22:39
Rigtig god opskrift - tog dog folien af de sidste 15 minutter, så grønsagerne fik lidt farve