Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Mørbradbøf i fad I

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : gismo

Fryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt : 2004-03-18

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
900 gram Svinemørbrad, afpudset
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Karry, stærk *
Paprika *
   
800 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 ds. Cocktailpølser, konserves 1 dåse cocktailpølser vejer ca 115 g. drænet vægt
    1 dåse cocktailpølser vejer ca 115 g. drænet vægt
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Tilbehør: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
11 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Forklaring:

Skær svinemørbraden ud i små bøffer ca. 12 stk. Brun dem i fedtstof og krydr dem. Læg dem i et ovnfast fad med rå løgskiver imellem. Læg derefter cocktailpølserne i fadet.

Rens champignonerne og halver dem.
Steg dem i fedtstof. Hæld fløden, tomatpure og vand over, og jævn sovsen med melet.
Hæld sovsen over kødet og dæk med låg.

Sæt fadet i ovnen ca. 45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Serveres med løse ris og flutes.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:




Energi:
KJ total 25507 (6073 kcal)
KJ pr. Pers. 4251 (1012 kcal)
Vægt ialt 4908 gram
Vægt pr. Pers. 818 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 519 KJ (123 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 11.1 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.2 (24 stemmer)

Opskriften er vist 109943 gange,
og udskrevet 5211 gange.



  -  2010-04-04 16:47:33
Karry og paprika er markeret med stjerne, men der er ingen bemærkninger hertil - det må være en fejl!!