Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Mørbradbøf i fad

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinemørbrad i stykkerFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : gismo

Indsendt :

Mørbradbøf i fad 4 Mørbradbøf i fad 1 Mørbradbøf i fad 2 Mørbradbøf i fad 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 gram Svinemørbrad, afpudset
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Karry, stærk
Paprika
   
800 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 ds. Cocktailpølser, konserves 1 dåse cocktailpølser vejer ca 115 g. drænet vægt
    1 dåse cocktailpølser vejer ca 115 g. drænet vægt
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Tilbehør: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
11 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Opskrift:

Skær svinemørbraden ud i små bøffer ca. 12 stk. Brun dem i fedtstof og krydr dem. Læg dem i et ovnfast fad med rå løgskiver imellem. Læg derefter cocktailpølserne i fadet.

Rens champignonerne og halver dem.
Steg dem i fedtstof. Hæld fløden, tomatpure og vand over, og jævn sovsen med melet.
Hæld sovsen over kødet og dæk med låg.

Sæt fadet i ovnen ca. 45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Serveres med løse ris og flutes.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (27 stemmer)

Opskriften er vist 155093 gange,
og udskrevet 5834 gange.


Energi:
KJ total 25507 (6073 kcal)
KJ pr. Pers. 4251 (1012 kcal)
Vægt ialt 4908 gram
Vægt pr. Pers. 818 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 519 KJ (123 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 11.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2010-04-04 16:47:33
Karry og paprika er markeret med stjerne, men der er ingen bemærkninger hertil - det må være en fejl!!