Solsikkebrød, koldhævning

Solsikkebrød, koldhævning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.vand
5 g.gær
0.5 spsk.havsalt
0.5 spsk.rørsukker
2 spsk.citronsaft
2 spsk.olivenolie
3 spsk.hørfrø
3 spsk.solsikkekerner
1 dl.hvedeklid
3 dl.havregryn
4-5 dl.hvedemel
 
 
1 spsk.olivenolie - pensling
 
Opskrift:
Gæren udrøres i vand. De øvrige ingredienser tilsættes med undtagelse af hvedemel. Lad denne blanding trække 20-30 minutter. Hvedemel røres gradvis i, og dejen æltes godt igennem:
Stilles til kold hævning natten over i køleskabet.

Dejen slås ned og æltes godt igennem og formes til et langt landbrød, pensles med olivenolie og Bages gylden og sprødt ved 190-200°C i 40-50 minutter.

Tips:

Tørret brændenælde, hybenpulver og sesamfrø tilsættes for at øge brødets indhold af mineraler.





karakterer:
Opskriften er vist 12110 gange,
og udskrevet 271 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu