Nudler med lam (Fedtfattig)

Nudler med lam (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammestrimler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Nudler med lam (Fedtfattig), billede 4 Nudler med lam (Fedtfattig), billede 1 Nudler med lam (Fedtfattig), billede 2 Nudler med lam (Fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
60 g.kinesiske ægnudler (1 firkant)
 
 sauce:
1 dl.ketchup
0.5 dl.chilisauce (sød eller stærk efter temperament)
1 spsk.soja
1 spsk.sukker
 
0.5 spsk.majsolie
2 fedhvidløg
2 forårsløg finthakket med mest muligt af det grønne
250 g.lammekød i tynde strimler (bov eller kølle)
75 g.(snittet kål, kinakål, savoykål eller hvidkål)
125 g.sukkerærter
125 g.bønnespirer, friske
 
 Pynt:
0.5 agurk i snitter u/ skræl
 evt.frisk koriander
 
Opskrift:
Kog nudlerne og køl dem af på en sigte i koldt vand.

Skær kødet i tynde strimler. Pisk ingredienserne til saucen sammen i en skål.

Varm wokken op og slyng olien rundt i den. Svits hvidløg og løg hurtigt til de får lidt farve. Kom lam i tynde strimler og kål i wokken og svits 2-3 minutter.

Kom nudler, ærter og bønnespirer i sammen med saucen og varm det hele igennem. Vend hele tiden i det. Smag til med soja og chilisauce og evt. salt og peber.

Kom agurken på til sidst evt. sammen med frisk koriander og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 27355 gange,
og udskrevet 515 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-23 09:18:36
Så vidt jeg ved, er der en del sukker i ketchup, så jeg ville tilsætte tomatpure i stedet for.

  -   2005-01-01 01:01:01
Lyder rigtig lækkert!