Grahamsbrød med surdej

Grahamsbrød med surdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandKilde : Forbrugernes Hus

Indsendt :     

Ingredienser:
3.5 dl.grahamsmel
2.5 dl.kærnemælk
 
50 g.gær
1.5 dl.lunkent vand
2 tsk.salt
4 dl.grahamsmel
2.5 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Grahamsmel og kærnemælk røres sammen og står tildækket 1-2 døgn. Gæren opløses i vandet. Surdej, salt, grahamsmel og hvedemel tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Dejen slås ned og formes til et brød. Efterhæver på pladen ca. 30 min. Brødet ridses og bages ca. 35 min ved 200 grader. Køles af på en rist med bunden i vejret.





karakterer:
Opskriften er vist 14481 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu