Kreoler piroger

Kreoler piroger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Oprindelsesland : Créole

CréoleIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
10 dl.hvedemel
2 spsk.sukker
180 g.smør
2.5 dl.mælk
1 æg
 
 Fyld:
1 løg
1 grøn peberfrugt
2 stilkebladselleri
50 g.smør
3 fedhvidløg
750 g.svine- eller oksefars
2 laurbærblade
2 tsk.cajun krydderimix
2 ds.flåede tomater
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Skær det kolde smør i små stykker og smuldr det i mel og sukker. Saml dejen hurtigt med kold mælk. Stil dejen koldt i 30 min.

Hak og svits grøntsagerne i 3-4 min. Brun kødet og tilsæt hvidløg, laurbær, cajunkrydderi og tomat. Lad det simre i 20 min. Køl kødet og tilsæt persille.

Del dejen i 6 kugler og rul ud til 1½ cm tyk. Fordel fyldet midt på hver cirkel, pensl kanten med vand og luk sammen med en gaffel. Prik et par huller i dejen. Pensl med sammenpisket æg.

Bages i en forvarmet ovn, ved 200 g i ca 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 15438 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
meget gode