Hakkebøf i folie

Hakkebøf i folie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Inge

Indsendt :      Red :
Hakkebøf i folie, billede 4 Hakkebøf i folie, billede 1 Hakkebøf i folie, billede 2 Hakkebøf i folie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
2 løg
1 grøn peberfrugt
250 g.friske champignon
 salt
 peber
 fedtstof til bruning
 
 4 stykker kraftig folie
 
2 tomater
 
Opskrift:
Form kødet til 4 bøffer. Brun dem ganske kort i fedtstofpå en pande. Drys med salt og peber.

Skær løg i tynde ringe, peberfrugt i små stykker og champignon i skiver.

Svits løg, peberfrugt og champignon på en pande ganske kort i fedtstof.
Fordel alle grøntsager på de fire bøffer. Pak hver bøf ind i et stykke kraftig folie som en bakke kager fra bageren.

Steg bøfferne ved 200-250 grader C. alm. ovn i 8-12 min. afhængig af, om bøffen ønskes rød, rosa eller gennemstegt.





karakterer:
Opskriften er vist 71917 gange,
og udskrevet 1680 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-16 17:55:29
smagter godt med barbecue sauce og øvrige tilbehør på. Ca. 20-25 gr. i ovnen på ca. 250 gr.

  -   2014-06-30 01:03:31
"..afhængig af, om bøffen ønskes rød, rosa eller gennemstegt." HUSK: Hakket kød skal ALTID gennemsteges, så det er en rigtig dårlig ide med rød eller rosa hakkebøf.

  -   2008-05-21 13:18:17
selvfølgelig i ovnen, lena, hvordan ville du måle 2oo-250 på din pande ?

  -   2007-11-27 09:14:58
Skal man stege foliepakkerne på en pande - eller skal de i ovnen?

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg prøvede med løg, tomat, rød peber og timian. stor succes!

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg brugte løg, tomat og grønne asparges til kødet! Smagte super!