Lammeculotte med sennepssauce

Lammeculotte med sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-4 lammeculotter efter størrelse
 salt
 kværnet peber
 evt. 15 g smør
3 dl.vand eller lammebouillon
1 dl.piskefløde
1 stor spsk. grovkornet dijonsennep
 evt. lidt hakket persille
 
Opskrift:
Rids fedtlaget på culotterne i rudemønster og krydr med salt og peber (hvis der er et lidt løst fedtlag øverst skal det forsigtigt skæres af). Brun kødet godt i en sautépande eller stegegryde, først med fedtsiden nedad. Vend og kom evt. lidt smør ved.

Hæld halvdelen af væsken i panden/gryden og steg under låg ca. 25 minutter. Hvis væden fordamper hældes lidt mere ved. Tag kødet op og pak det ind i alu-folie.

Kom resten af bouillonen og fløden i gryden og kog det lidt ind uden låg. Smag saucen til med sennep. Tykkelsen kan justeres med lidt bouillon eller fløde.

Skær kødet i skiver og server med dampet spidskål og sennepssauce.





karakterer:
Opskriften er vist 17342 gange,
og udskrevet 463 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu